شماره روزنامه ۵۹۹۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۹۹ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۹۹

  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران

    دنیای اقتصاد: خودروسازی ایران به دلایل مختلف، به‌خصوص تحریم و محیط نه‌چندان امن کشور برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی (به ویژه در بخش خارجی)، از مسیر توسعه جهانی این صنعت دور شده و این در حالی است که تجربه کشورهای مختلف نشان می‌دهد بدون ارتباطات بین‌المللی نمی‌توان صنعتی مانند خودرو را توسعه داد.یکی از این تجربه‌ها به برزیل مربوط می‌شود، کشوری که از آن با نام اقتصادی نوظهور یاد می‌کنند و خودروسازی یکی از پنج صنعت اصلی‌اش به شمار می‌رود. برزیل پس از آزمون‌و‌خطاهای مختلف، از جمله ممنوعیت واردات و ایجاد دیوار تعرفه، حالا به کشوری تبدیل شده که از برندهای خودرویی مختلف دنیا میزبانی می‌کند و بازاری رقابتی را به خود می‌بیند؛ چیزی دقیقا عکس آنچه در صنعت و بازار خودروی ایران به چشم می‌آید.
  • نمایشگاه پکن؛ دریچه‌ای به آینده خودرو

    دنیای اقتصاد - گروه اقتصاد بین‌الملل: نمایشگاه امسال خودروی پکن یادآور روزهای باشکوه نمایشگاه‌های خودروی بین‌المللی است. در رویداد امسال، طیف وسیعی از خودروهای مقرون‌به‌‌صرفه تا کانسپت‌های تحقق‌ناپذیر و ابرخودروهای با عملکرد بالا به ‌نمایش ‌درآمده است. همچنین صدها برند محلی چینی در کنار برندهای مطرح جهانی که هریک برای دریافت بیشترین میزان سفارش خودرو و کسب بیشترین سود تلاش می‌کنند، در یک فضای متراکم با هم رقابت دارند.
  • «ترمز اضطراری» در آمریکا اجباری شد

    دنیای اقتصاد: آمریکا تا سال ۲۰۲۹ خودروهای جدید را ملزم به داشتن سیستم ترمز اضطراری می‌کند. به گزارش ایسنا، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های ایالات‌متحده اعلام کرد که تمام خودروهای سواری و کامیون‌های جدید فروخته‌شده در ایالات‌متحده تا سپتامبر ۲۰۲۹ باید سیستم ترمز اضطراری خودکار داشته باشند.این قانون سالانه جان ۳۶۰نفر را نجات می‌دهد و از حداقل ۲۴هزار آسیب ناشی از این مشکل جلوگیری می‌کند.بر اساس گزارش رویترز، سیستم‌های ترمز اضطراری خودکار از سنسورهایی برای تشخیص اینکه خودروها نزدیک به برخورد با خودروی دیگر یا عابر پیاده در جلو هستند، استفاده می‌کنند و اگر راننده این کار را نکرده باشد، خودرو به‌طور خودکار ترمز می‌گیرد. این قانون سیستم‌ را ملزم به شناسایی عابران پیاده در نور روز و شب می‌کند.
  • تاثیر جنگ قیمتی بر سودآوری بی‌وای‌دی

    دنیای اقتصاد: بی‌وای‌دی چین اثرات جنگ قیمت را با درآمدهای ضعیف‌تر سه ماه اول نشان می‌داد.تولیدکننده خودروهای برقی چینی روز دوشنبه (۲۹ آوریل) ضعیف‌ترین رشد سود سه‌ماهه خود از سال ۲۰۲۲ را به ثبت رساند، در‌حالی‌که رشد درآمد این شرکت به پایین‌ترین سطح نزدیک به چهار سال گذشته کاهش یافت. این اتفاق تحت‌تاثیر کاهش تقاضای خودروهای برقی و جنگ قیمتی در بزرگ‌ترین بازار خودرو جهان رخ داده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر