شماره روزنامه ۶۰۰۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۰۰ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۶۰۰۰

  • اجلاس اتاق‌های ‌بازرگانی آسیایی با معاهده اصفهان پایان یافت

    دنیای اقتصاد، اصفهان: اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در حالی به کار خود در اصفهان ادامه داد که چهار میزگرد تخصصی با موضوعاتی چون فناوری‌های نوین، کشاورزی و امنیت غذایی، مشارکت در تحقق اهداف توسعه پایدار و درنهایت گردشگری در آسیا را دنبال کرد.
  • تغییر جمعیت بدمسکن

    دنیای اقتصاد -هاجر شادمانی: جمعیت بدمسکن کشور که براساس آمارهای رسمی میانه دهه ۹۰، معادل ۱۹.۵میلیون نفر اعلام شده بود، در یک برآورد جدید به ۲۳میلیون نفر افزایش یافت.
  • فراغت بهتر است یا ثروت؟

    دنیای اقتصاد: مقایسه آمریکا و اروپا همچنان اقدام بحث‌برانگیزی است؛ اما اظهارات رئیس صندوق نفتی نروژ درباره جاه‌طلب نبودن اروپایی‌ها باعث شد تا بار دیگر این موضوع مورد توجه قرار بگیرد. زیاد کار کردن آمریکایی‌ها موضوع جدیدی نیست و سرنخ‌های آن را در ادبیات نیز می‌توان پیگیری کرد. این وضعیت منجر به آن شده که اروپایی‌ها زمان بیشتری داشته باشند؛ اما آمریکایی‌ها پولدارترند. فایننشال‌تایمز برای مقایسه میان این دو جامعه به سراغ این سه معیار رفته است: افراد در کدام جامعه بیشتر عمر می‌کنند؟ افراد در کدام جامعه خوشحال‌ترند؟ آیا از پس پرداخت احتیاجاتشان برمی‌آیند؟
  • سکون بازار خودرو

    دنیای اقتصاد: بازار خودرو روزهای نسبتا آرامی را پشت‌سر می‌گذارد، به‌نحوی که افت‌وخیز قیمتی چندانی در آن دیده نمی‌شود. طبق اطلاعاتی که «دنیای اقتصاد» کسب کرده، فضای کلی حاکم بر بازار خودرو نسبتا آرام است و به نظر می‌رسد این موضوع بیشتر با آرامش نسبی در بازار ارز در ارتباط است. نه اینکه افت‌و‌خیز قیمتی خاصی در بازار رخ ندهد، اما اگر هم قیمتی بالا رفته یا پایین آمده، بسیار جزئی بوده و فعلا دیگر خبری از توفان قیمتی چند هفته پیش نیست. با توجه به اتفاقات رخ‌داده در فروردین، بازار خودرو نخستین ماه سال را با جهش قیمت پشت سر گذاشت.
  • بی‌میلی اعراب برای طرح «غزه پس از جنگ»

    دنیای اقتصاد: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روز دوشنبه به دنبال اجرای طرح‌هایی برای تامین امنیت و بازسازی غزه پس از پایان جنگ اسرائیل و حماس بود؛ اما سکوت در میان کشورهای عربی (که مقامات آمریکایی تصور می‌کنند به نظارت بر این سرزمین ویران‌شده کمک می‌کنند) بر دشواری واشنگتن برای طرح «روز بعد» تاکید کرد. ‌«میسی رایان» در گزارش اول مه در واشنگتن‌پست نوشت، بلینکن در سخنانی در نشست مجمع جهانی اقتصاد در پایتخت عربستان گفت که دولت متبوعش به پیگیری چند ماهی خود برای برقراری ترتیباتی برای غزه که از سال۲۰۰۷ تحت کنترل حماس است، ادامه خواهد داد.
  • اهمیت استقلال نهادهای پژوهشی

    دنیای‌اقتصاد: در روزهای گذشته پس از انتشار گزارش‌های پژوهشی مختلف از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس، رسانه دولت انتقادهایی را مبنی بر سیاسی‌کاری این نهاد پژوهشی مطرح کرد. خبرگزاری ایرنا در جریان این انتقادها به تشکیل مجلس جدید و همچنین تغییر مدیریت مرکز پژوهش‌های مجلس برای تغییر رویه این نهاد اشاره کرد. پس از این نیز مرکز پژوهش‌های مجلس به این انتقادها پاسخ داد و بر این نکته تایید کرد که در سال‌های گذشته نیز برخی از گزارش‌های این نهاد پژوهشی برخلاف نظر هیات رئیسه و اکثریت مجلس بوده و این رویکرد نشان‌دهنده استقلال مرکز پژوهش‌ها است. این مساله موجب شده است تا در فضای کارشناسی کشور بار دیگر بحث‌های مربوط به لزوم استقلال نهادهای پژوهشی مطرح شود. بسیاری از کارشناسان معتقدند که نهادهای پژوهشی برای رسیدن به هدف اصلی خود باید از استقلال برخوردار باشند. در واقع خروجی این نهادها نباید تحت تاثیر خط‌مشی نهادهای مختلف سیاسی قرار گیرد. در صورت تغییر رویکرد نهادهای پژوهشی و هماهنگی آن با آرای نهادهای سیاستگذاری، اعتبار گزارش‌های پژوهشی آنان از میان می‌رود.
  • تیم‏‏‌سازی پویا چیست و چرا مهم است؟

    مترجم: سید‌حسین علوی لنگرودی alavitarejomeh@gmail.com
    رهبری تیم‌‌‌های کاری در دنیای پر از تغییر و تحولات سریع و پیچیدگی‌‌‌های فزاینده امروز بسیار سخت و طاقت‌‌‌فرساست. به همین دلیل، ۸۱‌درصد از کسانی که در تحقیق جدید موسسه دیلویت شرکت کردند، معتقد بودند رهبری تیم‌‌‌های کاری در دنیای پر از ابهام و دگرگونی امروز، به عنوان مهم‌ترین مهارت موردنیاز رهبران سازمانی قرن ۲۱ شناخته می‌شود. شرکت‌کنندگان در این تحقیق جامع که بر روی هزاران نفر از رهبران و مدیران کسب‌و‌کارهای مختلف از سراسر جهان انجام شد، نشان داده‌‌‌اند عواملی مانند تکنولوژی‌‌‌های جدید، سرعت بالای تغییرات، تحولات جمعیتی و دگرگون شدن سریع انتظارات مشتریان و کارکنان، دست به دست هم داده و شرایطی را به وجود آورده‌اند که باعث دشوارتر شدن رهبری تیم‌‌‌های کاری شده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر